Amazon Quiz Time – Today’s Amazon Quiz Contest Answer

Amazon Quiz Time ,  Amazon quiz answers today  , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today pay quiz  , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hey champions welcome to another amazon pay Quiz contest answer.

Amazon quiz is now becomes hot topic in loot world, this contest is running by an Indian e-com giant Amazon India.

Advertisement

Amazon Quiz contest held everyday At 8:00 AM – 12:00 PM and everyday we will post fresh and correct amazon quiz answer for you on this platform.

How To Check Winner List :

amazon quiz contest winner list
  1. visit amazon winner list page.
  2. And click on ” Contest In 2019
  3. And check your name inside winner list.

How To Play Amazon Quiz Contest Daily :

  1. Open Amazon App or Download It from Play store.
  2. Now Login / Signup to your amazon account.
  3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner.
  4. Click on banner and then click on “start” option to start today amazon quiz.
  5. Now answer 5 question correctly which is given by us to you at this platform.

Amazon Quiz Time Daily Answers


Amazon Quiz 13 February Answers Today – Win Nokia 8.1

Q1. How many states and union territories does India comprise of?
Answer: 29 states, 7 territories
Q2. What type of Government does India operate under?
Answer: Parliamentary
Q3. The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?
Answer: Mariana Trench
Q4. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Answer: Thor
Q5. Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Answer: Charles Darwin

Advertisement

Amazon Quiz 5 February 2019 Answers – Win Sony Headphones

Amazon Quiz, Amazon Quiz 5 February, Amazon quiz 5 February answers, Amazon Quiz Answers 5 February 2019, Win Sony Headphones Answers, 5 February Amazon Quiz Answers, amazon quiz time – Hey champions welcome to today amazon quiz contest here is your answer of 5 question which one is going to be asked in amazon india app.

Q1.: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Advertisement

Answer: Helium

Q2.: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Advertisement

Answer: Dracula

Q3.: The ‘Asteroid Belt’ is a region of space where most of the asteroids in our Solar System are found orbiting the Sun. This belt is located between the orbits of which two planets?

Advertisement

Answer: Mars and Jupiter

Q4.: Narthaki Nataraj recently became the first Transgender to be awarded the Padma Shri award. Which of these dance forms is she associated with?

Advertisement

Answer: Bharatnatyam

Q5.: Which country won the recently held 2019 Asian Cup Football tournament?

Advertisement

Answer: Qatar


Amazon Quiz 4 February Answers Today – Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

amazon pay balance quiz

Q1.: Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?

Advertisement

Answer: Kapil Dev

Q2.: What is the national sport of Japan?

Advertisement

Answer: Sumo wrestling

Q3.: A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Advertisement

Answer: 14

Q4.: The largest Buddhist monastery is the world is located in _________

Advertisement

Answer: Indonesia

Q5.: Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Advertisement

Answer: Nagaland


Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 2nd February

today amazon quiz time contest

1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Advertisement

Answer – Moonwalk

2. What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?

Advertisement

Answer – Tittle

3. If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?

Advertisement

Answer – Hampi

4. What is the highest civilian award of India?

Advertisement

Answer – Bharat Ratna

5. In the context of space, a ‘Light Year’ is __.

Advertisement

Answer – A unit of Length


Comment if you Tried Today Amazon Quiz

Advertisement

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *