Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz Answers

Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz Answers

(All Answers) Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz – Answer and Win Sony Portable Party Speakers


Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers, Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers, Amazon 5th March Quiz Answers, Amazon App Sony Portable Party System Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Sony Portable Party System Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Sony Portable Party Speakers Related Quiz.

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Yesterday We have Posted Amazon International Fashion Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz, Where They Are Giving Away free Party System.


Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz – Answer and Win Sony Portable Party Speakers

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Sony Portable Party System Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

coolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Sony Portable Party Speakers Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below


Amazon Sony Portable Party Speaker Quiz Answers – 

Question 1 – Abdul Rashid Kalas of Jammu & Kashmir police has been awarded which gallantry award posthumously

Answer 1 is :Kirti Chakra

Question 2 – Which city has won the cleanest city award in the Swachh Survekshan 2020 survey?

Answer 2 is :Indore

Question 3 – The Gwalior-Chambal Expressway will be renamed after which former Prime Minister of India?

Answer 3 is :Atal Bihari Vajpayee

Question 4 – Solar Energy Corporation of India Ltd. is a company incorporated under which ministry?

Answer 4 is :Ministry of New and Renewable Energy

Question 5 – Recently expanded to the border and coastal districts, which of these is the youth wing of Indian Armed Forces?

Answer 5 is : National Cadet Corps


Amazon Sony Portable Party Speaker Quiz Answers – 5th March

Q1: Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?

Answer: Kolkata

Amazon Quiz 5th March Answers - Win Sony Portable Party System

Q2: What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?

Answer: 11

Amazon Quiz 5th March Answers - Win Sony Portable Party System

Q3: The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?

Answer: Orange

Amazon Quiz 5th March Answers - Win Sony Portable Party System

Q4: What Is The Capital City Of Mizoram?

Answer: Aizawl

Amazon Quiz 5th March Answers - Win Sony Portable Party System

Q5: Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?

Answer: The God Of Small Things

Amazon Quiz 5th March Answers - Win Sony Portable Party System


Amazon Sony Portable Party Speaker Quiz Answers – 19th January

1. Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer – Libra

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

3. ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer – The Sea

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

4. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer – Mars

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers


Amazon Sony Portable Party Speaker Quiz Answers – 29th December

1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?

Ans: Mother India

 

2. Which country boycotted the 1980 Olympics?

Ans: USA

 

3. What newspaper does Peter Parker work for?

Ans: The Daily Bugle

 

4. Who was the first Indian to win an Oscar?

Answer: Bhanu Athaiya

 

5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer: Indrasabha

 


Amazon Sony Portable Party Speaker 15th December Quiz Answers:

1. What is a fathometer used to measure?

Answer – Ocean Depth

2. Where in the human body is the stapedius muscle situated?

Answer – Ears

3. Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer – Awara

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?

Answer – Agra

Now You Are Eligible To Win Free Sony Portable Party System On This Amazon Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of Sony Portable Party System:

This Contest will commence on 26 July 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 26 July 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning an Echo Plus (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *