Nainital Event Google Pay Answer : Google Pay Go India

Google Pay Go India nainital Event Quiz answer – Hey friends if you looking for new google pay event answer then this is perfect place for you i will share with you.

Google Pay Go India Contest

Event NameGoogle Pay Go India nainital Event
Offer Date12 – 14 th of December 2020
PrizeScratch Card Worth Upto Rs.100

How To Visit Nainital City In Google Pay Go India Game

1. Open Google pay app and click on go India banner.

2. Now, click on naintal ticket and visit city and stay thier.

3. Now you can start nainital city quiz, after that you will get reward worth Rs.100.

google pay go india nainital event
google pay go India nainital event

How To Get Nainital City Ticket In Google Pay Go India

1. Share Go India Map or city photos.

2. Do A recharge.

3. Scan Google Pay QR codes

4. Pay Bill Or Buy Gold.

Google Pay Naintital Event Answer

You Just need to answer only 5 question currently to get reward here is proof :

Google Pay Naintital Event Answer
Google Pay Naintital Event

Answers Only

  • 200-250
  • Asiatic Lion
  • Kumaon
  • Kaziranga
  • Ram Ganga
  • All Of These
  • Never Ever Share Your UPI PIN

Question And Answers

Q1 : How Many Tigers are there in Jim Corbett National Park?

Answer : 200-250

Q2 : What is the Famous animal to see at the Gir National Park?

Answer : Asiatic Lion

Q3: Which Himalayan mountain ranges surround Nainital?

Answer : Kumaon

Q4: Which of the Following lakes are around Nainital?

Answer : All of These

Q5: Which sanctuary in India is Known for one horned rhinoceros?

Answer : Kaziranga

Q6: What was the name of the Jim Corbett National Park earlier?

Answer : Ram Ganga

Q7:  You got a call from a tour operator giving you a great deal on a jungle safari. He is asking for your UPI PIN to make a booking on your behalf. You Should :

Answer : Never ever share your UPI PIN


Reward Proof

google pay nainital event reward proof
google pay nainital event reward proof

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *